Tensiometru automat de brat cu memorie si manseta 22-30cm BM2604, 1 bucata, Laica

Tehnico-Medicale

Brand: LAICA
In stoc
171,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensiometru automat de brat cu memorie si manseta 22-30cm BM2604, 1 bucata, Laica

652360581

Tensiometrul Laica BM2604 masoara eficient si non invaziv tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul.

Proprietati:

- Ecranul LCD mare permite vizualizarea indicilor masurati cu usurinta.

- Umflarea si dezumflarea mansetei se realizeaza automat.

- Tensiometrul de brat compara datele inregistrate cu valorile din ghidul OMS de clasificare a tensiunii arteriale (WHO).

- Metoda de masurare este oscilometrica conferind acuratete si fiabilitate.

- Memoria stocheaza: tensiunea arteriala (sistolica si diastolica); pulsul; data si ora; bataile iregulate ale inimii (daca este cazul); indicatorul de clasificare a tensiunii arteriale stabilit de Organizatia Mondiala a Sanatatii.

- Laica BM2604 functioneaza cu 4 baterii alcaline tip 1.5 V AAA incluse in pachet.

- Produsul este in conformitate cu directiva 93/42/EEC pentru “dispozitive medicale”.

- Specificatii tehnice: circumferinta mansetei: 22-30 cm; memoreaza 120 de masuratori (cate 30 de masuratori pentru 4 utilizatori), impreuna cu data si ora efectuarii lor; dimensiuni: 15 x 9,5 x 4,5 cm; greutate: 420g; dimensiunile ecranului LCD: 8,7 x 7,4cm.

- Laica BM2604 este un dispozitiv medical.

Recomandari:

- Tensiunea sangelui variaza de-a lungul zilei. Incercati sa efectuati mai multe masuratori de-a lungul zilei pentru a intelege mai bine reactiile organismului in momente diferite ale zilei (dupa o activitate fizica, in timpul muncii, dupa mese etc).

- Nu va bazati pe o singura masuratoare. Se recomanda efectuarea a cel putin doua masuratori la o distanta de cel putin 10-15 minute. Este necesar sa lasati bratul sa se odihneasca timp de cel putin 10-15 minute, deoarece congestionarea sangelui ar putea determina rezultate false. Mai multe masuratori, facute pe o perioada lunga de timp, va vor indica mai bine tensiunea sangelui dumneavoastra. Este important sa comparati masuratorile facute intotdeauna in aceleasi conditii fizice.

Forma de prezentare: Tensiometru automat de brat Laica BM2604, husa de pastrare, 4 baterii alcaline tip 1.5 V AAA, certificat de garantie (2 ani), manual de utilizare.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.04.2022