Tensio, 60 capsule, DVR Pharm

Suplimente alimentare

In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tensio, 60 capsule, DVR Pharm

652366084

Tensio este un produs 100% natural, care inglobeaza cateva dintre cele mai eficiente ingrediente pentru sanatatea aparatului cardiovascular. Acestea actioneaza pe mai multe cai simultan, pentru reglarea in mod natural a tensiunii arteriale.

Proprietati:

- Acest produs contine ingrediente consacrate in domeniul reglarii tensiunii arteriale: extractul de Leonurus cardiaca (puternic hipotensor si coronarodilatator), extractul de paducel (excelent reglator al tensiunii si tonic cardiac), magneziu marin japonez (stabilizeaza valorile tensiunii arteriale si ritmul cardiac). Impreuna, aceste ingrediente, la care se mai adauga si alte plante medicinale, alcatuiesc un excelent ajutor in lupta cu hipertensiunea arteriala, cu tensiunea arteriala oscilanta, cu ischemia cardiaca, cu arteriopatiile sau cu tulburarile de ritm cardiac.

- Sustine buna functionare a sistemului cardiovascular.

- Contribuie la mentinerea in limite normale a valorilor colesterolului, trigliceridelor si ale presiunii arteriale.

- Contribuie la mentinerea in limite normale a glicemiei.

- Sustine functionarea normala a sistemului nervos.

Compozitie: Talpa-gastei (Leonurus cardiaca), parti aeriene, extract hidroalcoolic 4:1: 112,5 mg; Magneziu marin japonez: 112,5 mg; Paducel (Crataegus oxyacantha), fructe, extract  4:1: 56,25 mg; Maslin (Olea europaea), frunze, extract hidroalcoolic uscat cu min. 18% oleuropeina: 56,25 mg; Passiflora (Passiflora incarnata), parti aeriene, pulbere: 56,25 mg; Papadie (Taraxacum officinale), frunze, pulbere: 39,375 mg; Coada-calului (Equisetum arvense), parti aeriene, pulbere: 28,125 mg.

Mod de utilizare: Cate 1 capsula de 3 ori pe zi.

Recomandari: A se administra cu prudenta femeilor gravide si care alapteaza precum si persoanelor hipotensive.

Avertizari: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinta, inainte de: vezi data inscrisa pe ambalaj. A se pastra bine inchis, ferit de umiditate si caldura. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.03.2022