Tarate de Psyllium, 100g, Solaris

Dieta si nutritie

Brand: SOLARIS
Cumpara un produs REVALID selectionat si beneficiezi de 20% reducere 20% reducere la produsele REVALID selectionate
In stoc
9,90 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tarate de Psyllium, 100g, Solaris

7504268

Semintele de psyllium sunt recomandate datorita proprietatilor laxative pe care le au. Psyllium-ul este una dintre cele mai sanatoase si eficiente plante pentru controlul greutatii si curele de detoxifiere. Acestea reduc apetitul, ofera senzatia de satietate in timp mai scurt si normalizeaza tranzitul intestinal.

Psyllium (Plantago psyllium) este o planta din familia patlaginei, cultivata in India, Spania, Franta. In intelepciunea populara, semintele de psyllium sunt recomandate datorita proprietatilor laxative pe care le au. In Egiptul Antic, semintele de psyllium erau folosite in tratarea inflamatiilor cailor urinare.

In 100 de grame de psyllium exista 71 de grame de fibre benefice sistemului digestiv. Taratele de psyllium sunt usor de consumat si s-au dovedit mai eficiente decat samanta in sine. Exista studii publicate in Jurnalul American de Nutritie care afirma ca un consum constant de tarate de psyllium duce la scaderea colesterolului rau (LDL) .

Recomandam Taratele de psyllium persoanelor care isi doresc o dieta mai bogata in fibre, celor care sufera de afectiuni ale sistemului digestiv (diaree, constipatie, colon iritabil, colita). Eficient si in cazuri de hipercolesterolemie.

Beneficii:

• Eficiente pentru controlul greutatii.
• Optime pentru curele de detoxifiere.

Mod de utilizare:

• De 3 ori pe zi intr-o cana mare de apa se amesteca 3-6 grame de produs si se consuma imediat.
• Se poate folosi in anumite preparate ca agent de ingrosare.
• Dupa ingerarea de tarate de psyllium va recomandam sa consumati cel putin 500 ml apa, pentru a obtine rezultatul scontat.

Compozitie:

Tarate de Psyllium.

Forma de prezentare: 100 g.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021