Tablete efervescente Dubla Putere, 30 tablete, Corega

Igiena orala

Brand: COREGA
In stoc
23,65 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Tablete efervescente Dubla Putere, 30 tablete, Corega

17530643

Noile tablete efervescente COREGA DUBLA PUTERE ofera o curatare rapida, superioara** pentru proteza dentara, gratie formulei sale ce elibereaza de doua ori mai multa putere de curatare fata de COREGA Bio Formula. Tabletele ajuta la indepartarea mai multor pete in doar cateva minute** si distrug 99,99% dintre bacteriile care determina respiratia urat mirositoare***.  In plus, reduc acumularea de placa bacteriana.

**** * fata de COREGA Bio Formula

** in teste de laborator, fata de COREGA Bio Formula

*** in teste de laborator

****la utilizarea produsului, conform instructiunilor de folosire.

Mod de folosire:

1. Introduceti o tableta efervescenta COREGA intr-un pahar cu apa foarte calda (nu fierbinte), suficienta pentru acoperirea completa a protezei dentare partiale sau totale.

2. Lasati proteza dentara scufundata timp de 5 minute in paharul cu solutia obtinuta, apoi curatati proteza dentara cu o periuta de dinti cu peri moi si cu solutia de curatat obtinuta anterior.

3. Clatiti apoi foarte bine proteza dentara sub un jet de apa. Aruncati solutia ramasa imediat dupa folosire. Tabletele efervescente de curatare COREGA DUBLA PUTERE se pot folosi atat pentru protezele totale si partiale, cat si pentru alte aparate dentare precum gutiere sau aparat ortodontic.

***** Urmati intotdeauna intructiunile de utilizare. Nu introduceti in cavitatea bucala tabletele efervescente sau solutia rezultata in urma dizolvarii acestora. Nu atingeti gura sau ochii dupa contactul mainilor cu tabletele sau solutia de curatat.

Forma de prezentare: 30 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 01.06.2021