Suzeta Nivel 1 design fosforescent culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown's

Mama si copilul

In stoc
68,41 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Suzeta Nivel 1 design fosforescent culori asortate, 2 bucati, Dr. Brown's

17537048

Suzeta pentru copii intre 0 si 6 luni este un scut in forma de fluture ce nu preseaza fata bebelusului, in culori fosforesecente, usor de gasit in intuneric. Canalul de aer fara suctiune ajuta la reducerea aspiratiei si  presiunii palatale. Tetina moale, care reduce suctiunea, se aplatizeaza atunci cand e folosita pentru a crea o presiune scazuta si confort. Ajuta la reducerea presiunii din gura bebelusului, presiune ce poate crea probleme dentare, cum ar fi muscatura incrucisata. Designul subtire al sistemului este cat se poate de putin intrusiv in gura bebelusului.

Fara BPA.

Compozitie: 100% silicon medical.

Mod de curatare: Folositi mainile si suprafetele curate. Suzeta se spala in apa calda cu sapun si se clateste foarte bine.Se poate spala si intr-o masina de spalat vase, doar in partea de sus a acesteia. Temperatura apei nu trebuie sa depaseasca 60’C.

Precautii:

Pentru a preveni un posibil risc de sufocare, testati suzeta tragand de bulbul acesteia.

Verificati suzeta inainte si dupa fiecare utilizare, in special atunci cand bebelusului i se dezvolta dantura si aruncati-o imediat daca aceasta prezinta orice semn de uzura ori distrugere, cum ar fi crapaturi sau rupturi.

Partile mici pot fi accidental inhalate si pot provoca leziuni grave.

Nu lasati copilul nesupravegheat cu o suzeta.

Atenție: Culorile pot varia! Dacă aveți preferințe legate de acest aspect, va rugam sa comunicati telefonic ori prin e-mail.

Forma de prezentare: 2 bucati

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 04.04.2021