Supramax pentru articulatii cu aroma de piersica, 30 plicuri, Zdrovit

Suplimente alimentare

Brand: ZDROVIT
In stoc
89,76 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Supramax pentru articulatii cu aroma de piersica, 30 plicuri, Zdrovit

7502553

Oasele din articulatie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu functie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafetelor articulatiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o retea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gasesc molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care retin o cantitate mare de apa (mai mult de 90%).

In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substantele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substante sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articulatiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida.

Rezultatul este compromiterea miscarii si aparitia disfunctiilor articulare. Supramax articulatii este o formula ultramoderna pe baza de hidrolizat de colagen.

Hidrolizatul de colagen actioneaza in 3 etape:

Absorbtia: dupa administrarea Supramax articulatii, hidrolizatul de colagen (Fortigel®) este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.

Distributia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.

Stimularea: hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului. Degradarea cartilajului poate crea disconfort in activitatile zilnice.

S-a demonstrat stiintific ca administrarea zilnica, timp de 12 saptamani a 10g hidrolizat de colagen continut ȋn Supramax articulatii a dus la ȋmbunatatirea parametrilor clinici: mobilitate flexibilitate.

Beneficii:

  • Contribuie la functionarea normala a articulatiilor;
  • Participa la procesul natural de regenerare a cartilajului articular;
  • Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor.

Ingrediente: 10 g de colagen hidrolizat si 200 mg vitamina C (250 % DZR*) intr-un singur plic.

*VNR  -Valoare Nutritionala de Referinta (conf Reg 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/ 2 000 kcal).

Mod de utilizare: peste continutul unui plic se adauga 100ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat. Doza recomandata adultilor este de 1 plic/zi.

Se recomanda administarea de durata (de cel putin 3 luni).

Atentionare:

  • Recomandat numai adultilor.
  • Femeile gravide sau care alapteaza si persoanele cu artrita reumatoida ar trebui sa consulte medicul inainte de a lua preparatul. Produsul contine o sursa de fenilalanina.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de plicuri.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.05.2021

Categorii de produse