Stomacalm, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
15,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355366

Stomacalm este un complex format din trei extracte puternice din plante, cu rol de atenuare a afectiunilor gastrice. Acesta elimina inflamatiile gastrointestinale, protector si calmant gastric, cicatrizant.

Proprietati:

- Extractul pulbere reprezinta cea mai utila forma de administrare a unei plante medicinale. Produs 100% natural, are o putere ridicata de absorbtie in organism, fiind de zece ori mai puternic ca si beneficii decat pulberea simpla din plante.

- Extractul de lemn dulce, denumit popular “dulcisor”, are un continut bogat de substante active care mentin sanatatea organismului (Mg, Ca, Zn, Vitamine din complexul B). Prezinta beneficii importante pentru protectia gastrica, diminueaza simptomele de inflamare ale mucoasei stomacului si intensifica regenerarea la acest nivel.

- Extractul de passiflora actioneaza ca si calmant gastric prin echilibrarea excitabilitatii psihice, a starilor de anxietate si iritabilitate. De asemenea, tine la distanta tulburarea de tranzit, colita sau iritarea colonului.

- Sunatoarea este o planta recunoscuta pentru rolul sau de calmare si sustinere a bunastarii emotionale. Substantele amare echilibreaza digestia si sustin functiile vezicii biliare. De asemenea, reprezinta un bun cicatrizant si antiinflamator pentru tesuturile epiteliale si mucoasa gastrica.

- Pulberile de tei, zmeur, obligeana si chitosan sustin actiunea extractelor standardizate pentru organism. Obligeana se remarca prin rolul sau antibiotic, de calmare gastrica si de eliminarea toxinelor de la nivelul stomacului si aintestinelor. In plus, stimuleaza secretiile gastrointestinale si creste pofta de mancare.

- Chitosanul reduce senzatia de arsura pe gat, favorizeaza regenerarea mucoasei gastrice si a peretilor stomacali. Pulberile de zmeur si tei reduc aciditatea gastrica, dovedindu-si beneficiile in senzatii de arsuri ale stomacului.

Compozitie: Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract standardizat cu 12% glicirizina - 62,50mg, Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) pulbere din radacina - 31,25mg, Zmeur (Rubus idaeus) pulbere din Frunze - 31,25mg, Tei (Tilia platyphyllus) pulbere din flori -  31,25mg, Obligeana (Acorus calamus) pulbere din radacina - 31,25mg, Chitosan HD  (Chitina diacetilata) pulbere -  31,25mg, Passiflora (Passiflora incarnata) extract 10:1 - 15,62mg, Sunatoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu 0,3 % hipericina -  15,62mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Copii: 1 capsula de 2 ori pe zi.

- Pentru afectiuni acute sau foarte grave se poate mari doza.

Avertizari:

- Supradozarea (mai mult de 16 capsule administrate zilnic) poate favorizatoxicitatea hepatica. Repetarea supradozarii poate determina hipertensiune, edeme si tulburari.

- Produsul nu se consuma in cure mai lungi de 42 de zile, urmate de 21 de zile pauza.

- De preferat, a se evita in perioada sarcinii, in cazul bolilor in care este contraindicat aportul de estrogeni, in ciroza hepatica decompensata, hipokalemie sau in perioada tratamentului cu contraceptive.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.07.2021