Spuma pentru par si corp Sensitive Skin Baby Natural, 250ml, Attitude

Mama si copilul

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

652364235

Imbogatit cu ovaz coloidal, solutia hypoalergenica pentru piele sensibila este special conceputa pentru cei a caror bariera de protectie a pielii a fost afectata, devenind mai vulnerabila. Zilnic, suntem expusi la o varietate de produse de ingrijire care contin chimicale cauzatoare de cancer tolerate legal, mutageni si perturbatori endocrini. Spuma nu contine ingrediente care pot afecta sanatatea dumneavoastra.

Ingrediente: Apa(solvent), Cocoglucosid (surfactant), Glicerina (umectant), Cocoil glutamat de sodiu (surfactant), Decil glicozida (surfactant), Citrat de cocoglucosid , Eter Dicaprylyl (emolient), benzoat de sodiu (conservant natural), citrat de trietil (antioxidant), sorbat de potasiu (conservant natural), cetona de zmeura (agent de calmare a pielii) emolient).

Mod de utilizare: pompati o cantitate mica in palma sau pe un burete umed si spumati pe piele si in par Clatiti bine cu apa calduta. Recomandam sa uscati bine pielea pentru a indeparta apa ramasa intre degete sau incheieturi. Numai pentru uz extern.

Mod de prezentare: un flacon cu dozator de 250ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.12.2021