Spray pentru volum Style, 300ml, JOC

Frumusete si ingrijire

Brand: JOC
In stoc
60,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray pentru volum Style, 300ml, JOC

652367558

Spray-ul de par pentru fixare si volum confera parului fixare ferma si volum flexibil. Volum 24 ore! Formula cu uscare rapida, nelipicioasa, pentru un par stralucitor, usor de coafat.

Ingrediente: Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Acrylates/t-Butylacrylamide Copolymer, Copolymer, Aminomethyl Propanol, Parfum/Fragrance, Triethyl Citrate, Propylene Glycol, Panthenol.

Mod de utilizare: se pulverizeaza pe parul uscat,la o distanta de 20 cm, pentru un efect de volum si tinuta maxima.

Nivel de fixare: 7.

Nivel de stralucire: 7.

Avertizari:

Produs profesional. Aerosoli extrem de inflamabili. Recipient sub presiune, poate exploda daca este incalzit. A se feri de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacara deschisa sau alte surse incadescente. Nu fumati. A nu se pulveriza catre flacari sau alte surse incandescente. A nu se gauri sau arde chiar si dupa golire. A se feri de razele soarelui. A nu se expune temperaturilor care depasesc 50 C/122 F. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inhala, pulveriza in ochi sau pe pielea iritata. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa. A se pulveriza o perioada scurta de timp, apoi se aeriseste incaperea. Dupa golire se arunca recipientul in cosul de gunoi. A se utilizat doar in scopul pentru care a fost creat. 

Mod de prezentare: spray de 300ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.04.2022