Spray pentru igiena nazala SeptiMar Baby, 30ml, Vitalia

Suplimente alimentare

Brand: VITALIA
In stoc
6,60 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray pentru igiena nazala SeptiMar Baby, 30ml, Vitalia

7509957

Septimar, pentru igiena nazala, fara conservanti, bogata in oligoelemente, este ambalat intr-un flacon cu sistem nebulizator, care asigura o microdifuzare a solutiei pe intreaga suprafata interioara a mucoaselor si este utilizabil in lavajul mecanic al cavitatilor nazale. Dispozitivul de pulverizare este monobloc si nu pune in pericol securitatea utilizatorului.

Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra, incluzand calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod si altele.

Pentru fabricarea produselor Septimar se foloseste apa de mare extrasa din surse 100% naturale. Apa de mare este recoltata din apele adanci ale Marii Negre, aflate la circa 30 de mile marine distanta de tarm, din locuri in care nu sunt perturnate de curenti si/sau furtuni (se recolteaza numkai pe vreme favorabila). Apa de mare recoltata se trece printr-o instalatie de purificare, apoi este containerizata si purificata inca o data, inainte de a fi utilizata in procesul de fabricatie.
Toate produsele Septimar sunt realizate cu sprijinul Institutului National de Cercetare-Dezvolare Marina "Grigore Antipa".

Afectiune:
Favorizeaza curatarea foselor nazale prin indepartarea mucozitatilor si a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera. Reduce si calmeaza fenomenele locale, favorizand astfel respiratia, indeosebi la bebelusi si copii.
Apa de mare mentine starea fiziologica normala a mucoasei nazale si functia cililor, imbunatateste transportul mucociliar al acesteia, reduce starea de uscaciune a mucoasei si are actiune antiseptica.

Favorizeaza curatarea foselor nazale prin indepartarea mucozitatilor si a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera.

Compozitie: Apa de mare izotona fara conservanti, 9g/l NaCl, aqua q.s., bogata in oligoelemente.

Forma de prezentare: 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.10.2020