Spray nazal Physiomer Baby, 115ml, Omega Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
25,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652356028

Physiomer Baby este un spray nazal bland cu copiii, special conceput pentru nasucurile sensibile. Acesta indeparteaza eficient excesul de mucus si alti agenti infectiosi. Previne aparitia complicatiilor, reduce raspandirea actiunii inflamatorii si reface mucoasa nazala.

Proprietati:

- Physiomer este singurul produs care combina 80 de minerale si oligoelemente naturale, descoperite in apa marii, avand concentratie normala de sare.

- Combinatia speciala de minerale si oligoelemente confera spray-lui Physiomer Baby proprietati antiinflamatorii si de refacere a celulelor, produsul fiind dovedit clinic a fi net superior solutiilor saline obisnuite sau altor produse bazate pe apa de mare.

-  Pentru uzul zilnic: curata, hidrateaza si indeparteaza excesul de mucus, inlatura praful, alergenii, agentii poluanti si patogeni (virusurile si bacteriile), protejeaza efectiv impotriva racelilor si a rinofaringitelor.

- In cazul racelii sau a rinofaringitei: elibereaza caile nazale pentru o respiratie usoara, previne riscul de infectii otolaringologice (otita, bronsiolita).

Ingrediente: 100% apa de mare naturala, nediluata, izotona, sterila si fara conservanti.

Mod de utilizare:

- Poate fi folosit ori de cate ori este nevoie. Doza recomandata este de 5 sau 6 pulverizari pe zi.

- Aplicatorul special Comfort Tip faciliteaza o pulverizare usoara si uniforma, confera siguranta si impiedica alunecarea degetelor.

Forma de prezentare: Flacon spray de 115ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.09.2021