Spray de nas pentru adulti Nasul Meu, 20ml, Prisaca Transilvania

Remedii naturiste

In stoc
32,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535625

Cercetarile recente au demostrat ca propolisul si argintul combinate, isi maximizeaza efectele. Astfel, argintul are o capacitate antioxidanta mai mica dar are o activitate antimicrobiana foarte mare. Contrar argintului, propolisul are o activitate antioxidanta mare si o activitate antimicrobiana mai scazuta., Combinatia celor doua este un produs cu o capacitate foarte mare atat antimicrobiana cat si antioxidanta.

Ingrediente:
Doar propolis, miere, argint (coloidal), ulei esential de Portocal si Brad; apa

Propolisul:
Este un veritabil antibiotic natural, folosit ca atare si de catre albine. S-a demonstrat ca el are o actiune antimicrobiana pentru numeroase bacterii, virusuri, paraziti si fungi (Staphylococcus aureus, Streptococcus sp., Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus vulgaris, Klebsiella pneumoniae, Salmonella sp., Shigella sp., Mycobacterium tuberculosis - bacilul Koch, Helicobacter pylori, Candida albicans, Giardia lamblia, Trichomonas vaginalis, virus herpes simplex, virus gripal).
Este remarcabil faptul ca, datorita marii sale variabilitati de compozitie, propolisul isi pastreaza nealterata capacitatea antimicrobiana, spre deosebire de antibioticele de sinteza, la care bacteriile dezvolta in timp rezistenta, fiind nevoie de introducerea periodica de noi si noi antibiotice.
Principalele activitati ale propolisului sunt activitatea antiseptica, activitate antioxidanta, antiinflamatorie, anestezie locala, etc.

Argintul coloidal :
Este eficace impotriva oricarui virus si nu a reactionat negativ cu alte medicamente. Studiile stiintifice au demonstrat ca in stare pura distruge rapid bacteriile, chiar si pe cele extrem de rezistente care se prolifereaza in urma agentilor dezinfectanti. Acest metal actioneaza ca un catalizator, dezactivand o enzima care faciliteaza actiunea in interiorul celulelor (aceasta enzima este necesara bacteriilor anaerobe, virusurilor, mucegaiuriurilor si ciupercilor, parazitilor - ii distruge inca de la stadiul de ou); le stopeaza prin blocarea utilizarii propriilor celule ale corpului pentru replicare in doar cateva minute dupa contact (creeaza un mediu imposibil pentru supravietuirea si multiplicarea lor).

Mod de administrare/doze:
A se agita inainte de utilizare.
Se aplica pe pielea nasului, prin pulverizare.
Aplicati intre 1 si 3 ori pe zi.

Precautii:
Nasul meu tratament natural pentru racela adulti.
Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la ingredeintele produsului.
Testarea hipersensibilitatii se face de catre specialisti. Acasa, puteti incerca aceasta varianta (insa specialistul alergolog este cel care da un verdict final):
- aplicati un puf pe pielea antebratului, deasupra incheieturii mainii, pe interiorul antebratului. In zona respectiva, pielea este mai sensibila. Daca dupa 20-30 minute nu apar mancarimi, iritatii, roseata, treceti la faza urmatoare
- aplicati un puf in jurul buzelor, urmarind aparitia efectelor neplacute asa cum am detaliat mai sus

Forma de prezentare: Spray nazal 20ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.01.2021