Spray de gura tip gel pentru gura uscata, 50ml, BioXtra

Igiena orala

Brand: BIOXTRA
In stoc
44,06 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Spray de gura tip gel pentru gura uscata, 50ml, BioXtra

652368868

Dispozitiv medical de clasa IIA, gelul spray pentru gura uscata BioXtra va permite, printr-un gest simplu si rapid, sa ameliorati diversele inconveniente cauzate de o gura excesiv de uscata: disconfort, respiratie urat mirositoare, deteriorarea sanatatii bucale etc.

Proprietati:

- Ajuta la ameliorarea disconfortului de pe gingii, limba sau buze. Este formulat in special cu agenti de hidratare, enzime naturale, xilitol si fluor. Aceasta formulare permite acestui gel spray sa amelioreze rapid si eficient supararea si disconfortul asociate xerostomiei, denumirea stiintifica a gurii uscate.

- Hidrateaza si iti calmeaza gura. Este formulat pentru a intari smaltul dintilor si va permite sa luptati impotriva aparitiei cariilor. Veti gasi o respiratie mai proaspata si gingii mai sanatoase.

Ingrediente: Aqua, xilitol, hidrolizat de amidon hidrogenat, sorbitol, hidroxietilceluloza, monofluorofosfat de sodiu, zaharina de sodiu, clorura de potasiu, clorura de sodiu, clorura de magneziu, fosfat dipotasic, clorura de calciu, zer de colostru, lactoperoxidaza, acid citric, propetilparaben paraben de sodiu, sodiu sorbat de potasiu.

Mod de utilizare: Pulverizati BioXtra Dry Mouth Spray cu generozitate pe gingii, limba si buze, de cate ori doriti, mai ales in timpul zilei. Daca piesa bucala intra in contact cu peretii gurii, clatiti-o dupa utilizare. Indepartati sau scuipati excesul de gel. Inchideti bine capacul dupa utilizare.

Forma de prezentare: 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.04.2022