Splat Pasta de dinti Black Lotus, 75ml

Frumusete si ingrijire

Brand: SPLAT
In stoc
27,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7534018

Pasta de dinti Black Lotus este un produs destinat persoanelor care isi doresc o respiratie proaspata pentru un timp indelungat, dar si sa obtina efectul dintilor naturali si albi. Pasta de dinti contine carbune activ, ingredient care actioneaza impotriva placii bacteriene, a cariilor si respiratiei neplacute.

Ingrediente: Apa, silice hidratata, hidrolizat de amidon hidrogenat, glicerina, sarozosinat de lauriuil de sodiu, guma de celuloza, aroma, pulbere de carbune, apa de flori rosa gallica, pirofosfat de tetrapotasiu, citrat de zinc, pantenol, glicirentat de dipotasiu, glicamina, bisabolol, bisabolol, bisabolol, bisabolol , extract de fructe punica granatum, extract de flori nelumbo nucifera, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, acid citric, linalool.

Mod de utilizare: Aplicati o cantitate mica de pasta de dinti pe periuta. Spalati-va pe dinti prin miscari circulare. Clatiti-va gura cu o cantitate mica de apa, tinand-o timp de 20-30 de secunde.

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.09.2021