Spasmocalm, 40 mg, Magistra

Medicamente fara reteta

In stoc
7,15 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2134877

Compozitie:
Un comprimat contine clorhidrat de drotaverina 40 mg si excipienti: lactoza monohidrat, amidon de porumb, polividona K30, stearat de magneziu, talc.

Grupa farmacoterapeutica:
Medicamente in tratamentul tulburarilor functionale intestinale, papaverina si derivati.

Indicatii terapeutice:
Spasmul musculaturii netede asociat afectiunilor biliare: litiaza biliara, colangiolitiaza, colecistita, pericolecistita, colangita, papilita.

Spasmul musculaturii tractului urinar asociat afectiunilor renale: litiaza renala, ureterolitiaza, pielita, cistita, tenesme vezicale.

Poate fi utilizat ca tratament asociat in:

Spasme ale musculaturii netede determinate de suferinte gastro-intestinale: ulcer gastric sau duodenal, gastrita, enterita, colita, spasmul sfincterelor cardial sau piloric, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica sau meteorism, pancreatita.

In afectiunile ginecologice: dismenoree, anexita, dureri intense in timpul travaliului,contractii uterine, iminenta de avort.

Sarcina si alaptarea:
Studiile asupra reproducerii la animale au aratat ca drotaverina nu afecteaza sarcina si nu are proprietati teratogene sau embriotoxice.

Doze si mod de administrare:
Adulti: Doza uzuala este de 1 – 2 comprimate Spasmocalm de 3 ori pe zi (120 – 240 mg clorhidrat de drotaverina pe zi).
Copii: intre 1 – 6 ani doza recomandata este de ½ – 1 compimat Spasmocalm de 2-3 ori pe zi (40 – 120 mg clorhidrat de drotaverina pe zi).
Copii: peste 6 ani doza recomandata este de un comprimat de Spasmocalm de 2 – 5 ori pe zi (80 – 200 mg clorhidrat de drotaverina pe zi).

Forma de prezentare:
20 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.