Solutie micelara Sebium H2O, 100ml, Bioderma

Frumusete si ingrijire

Cumpara oricare 3 produse de ingrijire a tenului Bioderma Sensibio, Sebium sau Hydrabio si platesti doar 2. Gratuitatea este data de produsul cu pretul cel mai mic. Cumpara oricare 3 produse de ingrijire a tenului Bioderma Sensibio, Sebium sau Hydrabio si platesti doar 2. Gratuitatea este data de produsul cu pretul cel mai mic.

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

19,25 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7500304

Sebium H2O este prima apa micelara creata pentru igiena tenului mixt sau gras, care imita structura naturala a pielii pentru o indepartare a machiajului cu un respect total chiar si pentru cea mai sensibila piele. Prin brevetul seboreglator Fluidactiv, reface calitatea sebumului pentru a evita obturarea porilor si pentru a curata pielea. Imbogatita cu agenti de purificare, gluconat de zinc si sulfat de cupru, Sebium H2O purifica si limiteaza secretia glandelor sebacee din piele.

Beneficii:

  • Formula parfumata;
  • Toleranta foarte buna;
  • Fara agenti de colorare;
  • Nu necesita clatire;

Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM CITRATE, ZINC GLUCONATE, COPPER SULFATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, DAF PATENTED NATURAL COMPLEX, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PROPYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, DISODIUM EDTA, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 442].

Mod de utilizare: Imbibati o discheta demachianta cu Sebium H2O., curatati usor si/sau indepartati machiajul. Se reaplica pana cand discheta demachianta ramane curata. Tamponeaza usor fata cu un prosop curat de bumbac. Se utilizeaza dimineata si/sau seara – 7 zile pe saptamana.

Forma de prezentare: 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.09.2021