Solutie exfolianta cu acid salicilic 2% Just, 30ml, Revox

Frumusete si ingrijire

Brand: REVOX
In stoc
26,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17537869

Acidul Salicilic este un exfoliant eficient ce penetreaza porii blocati ai tenului gras, pentru a-i curata in profunzime. Acidul Salicilic inlatura prin procesul de exfoliere celulele pielii devitalizate si excesul de sebum, reducand aparitia comedoanelor, punctelor negre, cosurilor, tenul aratand mai proaspat, luminous, revitalizat.

Ingrediente: Aqua, Propylene Glycol, Sodium Salicylate, 2% Salicylic Acid, Xanthan Gum, Ppg-1-peg-9 Lauryl Glycol Ether, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Disodium Edta.

Mod de utilizare:

- Se aplica pe tenul curat prin masaj lejer 4-5 picaturi.

- Se recomanda realizarea unui test de sensibilitate inaintea utilizarii produsului. Se aplica o cantitate mica de produs pe zona de interior a cotului. In cazul in care nu apar iritatii in decurs de 24 de ore, se poate continua cu utilizarea produsului si pe ten.

Avertizari:

- Intoleranta individuala poate aparea. In caz de disconfort se recomanda intreruperea tratamentulul.

- A nu se aplica pe zona iritatata, inflamata, expusa la soare. In cazul in care apare senzatia de arsura Se intrerupe imediat utilizarea rosusului si se spala zona cu apa din abundenta.

- A se evita contactul cu ochii.

Forma de prezentare: Sticla de 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.06.2021