Solutie Eco Bio de curatare a suprafetelor Multiuso, 500ml, Baby Anthyllis

Mama si copilul

In stoc
17,60 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Solutie Eco Bio de curatare a suprafetelor Multiuso, 500ml, Baby Anthyllis

652360388

Produsul asigura o curatare perfecta a suprafetelor si obiectelor ce pot ajunge in contact cu bebelusul. Este o solutie polivalenta ce curata suprafetele din camera copilului.

Proprietati:

  • Detergent lichid pentru spalarea suprafetelor, obiectelor si mediilor care pot intra in contact cu copilul.
  • Contine surfactanti din rapita si uleiuri de masline organice si este parfumat cu ulei esential organic de citronella.
  • Efectul de igienizare se obtine in mod natural datorita prezentei uleiului de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia Oil, Tea Tree) cu proprietati antibacteriene cunoscute.
  • Testat dermatologic, pentru continutul de metale grele pentru Nichel, Crom si Cobalt ( mai putin de 0,4 ppm).
  • Toleranta dermatologica: produsul nu contine enzime, substante de origine animala, tensioactivi etoxilati.
  • Produs certificat Eco Bio Detergenti de catre ICEA- N 011 DP 040.

Ingrediente: Apa, Alcohol Denat, Caprylyl/Capryl Glucoside, *Potassium Rapeseedate, *Potasium Olivate, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Sodium C8-C10 Alkyl Sulfate, **Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, **Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Geraniol, Citronellol.

*pe baza de ulei organic

**din agricultura ecologica

Mod de utilizare: Pulverizati produsul pe toate suprafetele lavabile, pentru a curata si igieniza obiectele si mediul ambiant. Stergeti apoi cu un burete, cu o laveta uscata sau cu servetele de hartie. Diluati produsul pana la 10% pentru a curata suprafete mari, cum sunt, de exemplu, podelele.

Avertizari: Nu lasati produsul la indemana copiilor. Nu inghititi produsul. Evitati contactul prelungit cu pielea sensibila sau deteriorata. Nu aruncati recipientul, depoztati-l in spatiile special amenajate.

Forma de prezentare: Flacon cu 500ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 25.03.2022