Solaray Liver Blend, 100 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
41,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Solaray Liver Blend, 100 capsule, Secom

7493614

Descriere:

Formula complexa fito-homeopata, cu rol hepatoprotector, coleretic si colagog.

Proprietati:

Asociere de 6 plante medicinale si 2 componente homeopate sub forma de capsule vegetale, ce pot fi administrate si in dietele vegetariene/vegane.

Efecte si beneficii:

- imbunatatirea functiilor ficatului, protectia ficatului de consumul excesiv de alcool, microorganisme nocive, toxine, acumulare de grasimi celulare, tulburari metabolice, dezechilibre imunitare, imbunatatirea functiei de detoxifiere a ficatului, stimularea secretiei biliare si evacuarea bilei in duoden (efect coleretic si colagog).

Ingrediente: 1 capsula:

Amestec patentat: 475 mg, Papadie (Taraxacum officinale) (radacina), Armurariu (Silybum marianum)(fruct), Brusture (Arctium lappa)(radacina), Anghinare (Cynara scolymus)(frunza), Kelp (Laminaria spp.)(planta intreaga), Menta (Mentha x piperita)(partea aeriana).

Ingrediente homeopate:

Clorura de potasiu 3x, sulfat de sodiu 3x.

Mod de utilizare:

Cate 1 capsula de 3 ori/zi, la masa, cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Contraindicatii:

A nu se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu blocaj al canalelor biliare, colecistita acuta si obstructie intestinala. A nu se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu hipertiroidism.

Forma de prezentare: 100 capsule vegetale

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.