Solaray Candida Cleanse, 60 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
51,06 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7522197

Descriere:

Formula complexa ce contribuie la mentinerea sanatatii tractului uro-genital, sanatatii intestinale si la detoxifierea organismului.

Proprietati:

- asociere complexa de pulberi si extracte din plante cu actiune sinergica asupra tractului uro-genital;

- reduce aderarea si dezvoltarea coloniilor fungice si bacteriene la nivel digestiv, uro-genital, oro-faringian, cutanat, elimina toxinele eliberate de aceastea si la reducerea numarului de recurente: - mentinerea mediului vaginal sanatos prin: calmarea pruritului, leucoreei si reducerea mirosului neplacut, imbunatatirea tensiunii si uscaciunii mucoasei vaginale, reglarea si mentinerea pH-ului vaginal fiziologic, reducerea dezvoltarii microorganismelor agresoare, echilibrarea raportului estrogen/progesteron;

- mentine integritatea mucoasei intestinale, echilibrul florei intestinale;

- imbunatateste digestia si asimilarea nutrientilor;

- eliminarea toxinele din organism.

- echilibreaza sistemul imunitar si ajuta la cresterea rezistentei antibacteriene.

Ingrediente active per 2 capsule:

Trigliceride cu lant mediu (extract din pudra de nuca de Cocos [Cocos nucifera]) 250 mg, usturoi (Allium sativum)(extract standardizat din bulbi 3:1) 200 mg, amestec Candida Cleanse 190 mg, amestec pentru sanatatea florei intestinale 160 mg, amestec pentru sanatatea digestiva si intestinala 120 mg, Cazeina 13 mg.

Mod de utilizare:

Cate 2 capsule pe zi, seara sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

Precautii:

A nu se administra femeilor insarcinate sau care alapteaza. A se administra persoanelor care administreaza anticoagulante doar la recomandarea unui specialist.

Forma de prezentare: 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.11.2021

Categorii de produse