Sirop EqiNoStres Junior, 150 ml, Eqigeno

Mama si copilul

Brand: EQIGENO
In stoc
33,33 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sirop EqiNoStres Junior, 150 ml, Eqigeno

7523396

EqiNoStres Junior sirop pentru calm, echilibru emotional si somn linistit. Actiune tripla: Relaxare, Somn natural si Calmarea tensiunii abdominale, formula complexa, inovatoare, sub forma de sirop pentru copii, cu foarte bune efecte terapeutice pentru mentinerea starii de normalitate si dobandirea calmului, fara agitatie, fara stres. Printr-o tehnologie moderna si inovatoare, mixul obtinut din cele 3 clase de principii active: Vitamina C, infuzii/extracte din cinci plante cu actiune sinergica si concentrate din fructe, siropul EqiNoStres Junior are un dublu efect, benefic si dovedit, atat pe timp de zi, prin calmarea agitatiei si inducerea starii de relaxare, cat si seara sau pe timp de noapte, inducand un somn natural, sanatos si odihnitor.

Indicatii: 

Copii nervosi, agitati, obositi, nelinistiti. Copii cu insomnie sau deficit/probleme de somn. Pentru o stare de calm si pentru mentinerea echilibrului psiho-somatic si emotional. Calmant al starilor de panica, agitatie nervoasa, anxietate si iritabilitate. Calmant al simptomelor gastrointestinale complementare starilor de stres, emotie, oboseala intelectuala si surmenaj (indigestii, flatulenta, spasme intestinale, nervi).

Mod de utilizare: 

Copii cu varsta cuprinsa intre  0 - 1 an: se administreaza doar la recomandarea medicului pediatru, copii  cu varsta cuprinsa intre 1 -2 ani: 2,5 ml inainte de culcare sau peste zi oricand este nevoie de calmarea copilului, copii cu varsta cuprinsa intre 2 - 6 ani: 5 ml inainte de culcare sau peste zi oricand este nevoie de calmarea copilului, copii cu varsta cuprinsa intre 7 - 12 ani: 10 ml inainte de culcare sau peste zi oricand este nevoie de calmarea copilului, adulti: 10 ml inainte de culcare sau peste zi oricand este nevoie de calmarea copilului. Nu contine zahar. Nu contine coloranti. Nu contine conservanti de sinteza.

Forma de prezentare:

150 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.