Sirop de tuse Toux seche & Grasse (citron), 125ml, Pediakid

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

46,76 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Sirop de tuse Toux seche & Grasse (citron), 125ml, Pediakid

652365289

Eficient in tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii cu caracter uscat sau umed, avand proprietati expectorante, secretolitice si bronhodilatatoare. Normalizeaza secretiile bronsice si mentine sanatatea aparatului repirator, protejand caile respiratorii. Contribuie la scaderea rapida a severitatii simptomatologiei acute.

Compozitie: Sirop organic de Agave, Fibre organice de Acacia, Fibre prebiotice de sal cam Fibregum fibrele de salcam formeaza o pelicula pe mucoasa bronsica pentru calmarea iritatiilor si protejarea la agentii externi iritanti. Glicerina vegetala din porumb, floarea soarelui si rapita glicerina vegetala, datorita proprietatilor sale   lubrifiante, umectante si emoliente, stimuleaza hidratarea mucusului, facilitand astfel expectoratia fiziologica, calmand membrana mucoas ei iritate  Extracte de plante: cimbru, plantan, imortela, iedera si muscata extracte de plante utilizate in mod traditional in tratamentul tusei seaca si expectoranta, avand proprietati naturale antiseptice, antiinflamatoare, expectorante, secretolitice si calmante.

Mod de administrare:

Poate fi administrat pe cale orala, incepand cu 6 luni. Agitati flaconul inainte de utilizare iar dozajul trebuie efectuat cu capacul de dozaj inclus:

De la 6 luni la 5 ani: 5ml folosind capacul de masurare gradat de la o unitate/zi pana la patru/zi, luand ultima doza inainte de culcare                                                 

Peste 5 ani: 10ml folosind capacul de masurare gradat de la doua unitati/zi pana la patru/zi, luand ultima doza inainte de culcare

Forma de prezentare: 125ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 29.04.2022