Sinucalm, 30 capsule, Bioeel

Suplimente alimentare

Brand: BIOEEL
In stoc
38,36 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sinucalm, 30 capsule, Bioeel

652366247

Ingredientele din compozitie sunt recunoscute pentru urmatoarele proprietati si actiuni:  verbina calmeaza iritatiile tractului respirator superior, ajuta la apararea organismului impotriva agentilor externi; socul sustine sistemul imunitar; ciubotica cucului calmeaza iritatiile tractului respirator superior, ajuta la fluidificarea mucusului si favorizeaza eliminarea secretiilor; nalba mare calmeaza iritatiile tractului respirator superior; zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Ingrediente: extracte din plante: parti aeriene verbina (Verbena off), flori de soc (Sambucus nigra), flori de ciubotica cucului (Primula off.), parti aeriene macris (Rumex crispus), radacina de nalba mare (Althaea off.), gluconat de zinc.

Mod de administrare: cate 1 capsula de 2 ori pe zi, dupa masa, cu o cantitate suficienta de lichid. Se recomanda o distanta de minim 1 ora intre administrari.

Atentionari: nu se recomanda sub 12 ani, femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 21.04.2022