Sinos Creion nazal, 1ml, Akacia Pharma

Suplimente alimentare

Mix & Match Alege oricare trei produse Sinos și plăteşti doar două din ele
In stoc
13,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535269

Are in componenta uleiuri naturale – uleiuri de arbore de ceai, ulei esential de eucalipt, ulei esential de bergamota si ulei esential de lavanda.

Sinos Air Stick creion nazal contine uleiuri esentiale naturale. Uleiurile esentiale de eucalipt si arbore de ceai, faciliteaza functia respiratorie si au proprietati antiseptice.

Aromele puternice sunt utilizate deseori pentru inhalari in cazul rinitei. Uleiurile de seminte de struguri si bergamota au proprietati antioxidante si imunostimulatoare, iar lavanda reduce hipersecretiile.

Aplicati creionul nazal in dreptul unei nari si inspirati de 1-2 ori. Procedati la fel pentru si pentru cealalta nara.

Utilizati de 5 ori pe zi sau mai mult, timp de maxim doua saptamani.

Ingrediente:

Ulei de arbore de ceai

Aborigenii din Australia au fost primii care au utilizat frunzele ca medicament, zdrobindu-le si aplicandu-

le in cazul infectiilor cutanate si al intepaturilor de insecte. Alte utilizari includeau mestecarea sau fierberea frunzelor si inhalarea aburilor pentru ameliorarea durerilor de cap sau a afectiunilor respiratorii.

Uleiul de arbore de ceai este cunoscut pentru proprietatile antiseptice ale acestuia, aratandu-se ca este activ impotriva unei varietati de bacterii, ciuperci, virusuri si acarieni.

Ulei esential de eucalipt

Uleiul de eucalipt poate fi utilizat pentru a elibera congestia nazala si inflamarea sinusurilor.

Compusul natural, cunoscut si ca eucaliptol, este o componenta importanta a uleiului de eucalipt si are proprietati, atat antimicrobiene (inhiba Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, S. pneumoniae si Heamophilus influenzae, H. parainfluenzae, Stenotrophomonas maltophilia), si anti-inflamatorii, pentru a trata afectiunile cailor respiratorii superioare si inferioare.

Forma de prezentare: creion nazal de 1ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.02.2021