Set manichiura Solingen, 1 bucata set, Parsa Beauty

Frumusete si ingrijire

In stoc
95,87 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Set manichiura Solingen, 1 bucata set, Parsa Beauty

652365260

Set manichiura pentru femei Parsa Beauty Solingen contine: foarfeca de unghii si piele cu functie dubla, atat pentru scurtarea unghiilor, cat si pentru taierea pielii; pila cromata de safir, din 2 parti: partea dura pentru fomra si scurtarea unghiilor, iar partea fina pentru netezirea colturilor unghiilor; penseta oblica.

Pentru viata de zi cu zi, ocazii speciale, acasa, la serviciu sau in miscare – accesoriile de frumusete utile de frumusetea Parsa va vor ajuta sa evidentiati frumusetea naturala cu usurinta si convenabil. Gama noastra de produse acopera toate zonele de ingrijire zilnica de frumusete, stil si bunastare personala. Impreuna cu experti din diferite domenii ale frumusetii, echipa noastra cu experienta Parsa este in permanenta in cautare de noi tehnologii pentru a va ajuta sa va simplificati rutina zilnica de frumusete. Combinate cu designuri elegante si aplicatii fara efort, aspectul dumneavoastra va deveni frumos usor.

Material: Otel, plastic.

Mod de utilizare: A se utiliza pentru stilizarea unghiilor.

Forma de prezentare: 1 bucata set

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.01.2022