Servetele dezinfectante pentru suprafete, 48 bucati, Expert Wipes

Tehnico-Medicale

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

9,35 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Servetele dezinfectante pentru suprafete, 48 bucati, Expert Wipes

17538691

Servetele dezinfectante pentru suprafete Expert Wipes reprezinta solutia ideala pentru dezinfectarea rapida, cu efect maxim asupra suprafetelor, scaunelor de tratament, suprafetelor unitatilor dentare, pieselor de mana, bratelor de sustinere a lampilor, instrumentelor stomatologice de otel, aluminiului, cuprului, siliconului, cauciucului sau suprafetelor de lucru.

Sunt recomandate pentru orice tip de suprafata, inclusiv pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica.

Proprietati:

- Virucid este eficient impotriva: parvovirus, hepatita (A, B, C si E), virusul bolii caree, virusul gripal, herpes virus (Herpes tip 1 si 2), bronsita infectioasa, parvovirus (tip paraximixovirus 1 si 3), virusul gripei aviare, adenovirus.

- Bactericid este eficient impotriva: salmonella, escherichia colli, leptospiroza, streptococcus, pseudomonas, klebsiella, chlamydia, staphylococcus aureus, proteus vulgaris.

- Fungicid este eficient impotriva candida albicans, aspergillus, mycosporum, trichophyton, saccharomyces, cerevisiae, oidium lactis.

Mod de utilizare:

- Stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectata in asa fel incat suprafata sa ramana umeda, apoi lasati sa actioneze timp de 5 minute.

- Se folosesc atatea servetele cat este nevoie; nu folositi manusi; nu necesita clatire.

Avertizari:

- Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va volosi de catre personal calificat, cu cunoasterea normelor de siguranta in domeniu.

- Se va utiliza cu manusi de protectie, in incaperi bine aerisite si ventilate.

- Produsul va fi pastrat inchis in ambalajul original, la racoare intr-un loc uscat.

Forma de prezentare: Cutie cu 48 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.05.2021