Sedivitax sirop pentru copii, 220g, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
37,72 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7526197

Sirop pentru copii, ideal pentru cei cu varsta de peste 1 an. Faciliteaza somnul fiziologic in timpul noptii. Favorizeaza o stare de calm si relaxare in timpul zilei. Ideal si pentru copiii care au colici, asociate cu stari de insomnie si nervozitate. Dozaj personalizat in functie de necesitatile copilului.

Ingrediente active: Frunze de Floarea Pasiunii (efect relaxant), frunze de Roinita (efect relaxant si calmant la nivel gastro-intestinal), flori de Musetel (antispastic, relaxant), aroma naturala de portocal, aroma naturala de lamaie, zahar din trestie de zahar, apa.

Mod de administrare: Cate 10-20ml seara pentru a facilita somnul si cate  5-10ml dimineata, pentru a favoriza relaxarea, incepand de la varsta de 1 an. Agitati bine flaconul inainte de utilizare si folositi dozatorul special. Produsul poate fi dizolvat in apa sau in lichide agreate de copil, cum ar fi iaurt, ceaiuri sau sucuri de fructe. Dupa deschidere se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 de zile.

Forma de prezentare: Flacon de 220g 

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.12.2021