Sedivitax, 30 capsule, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
40,31 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2179355

Sedivitax BIO asigura o actiune dubla: linistitoare pe timpul zilei, generand o stare fiziologica de bine, de relaxare; usor sedativa noaptea, asigurand un somn odihnitor si linistit. Nu altereaza calitatea somnului, nu cauzeaza somnolenta reziduala, nu afecteaza starea de veghe si nu reduce capacitatea reflexelor si a vederii. Nu provoaca dependenta. Toxicitatea este foarte scazuta si de aceea nu exista efecte secundare sau interactiuni cu alte substante.

Beneficii:

  • Promoveaza un somn odihnitor si o stare de calm in timpul zilei;
  • Imbunatateste calitatea somnului si a vietii;
  • Reduce timpul mediu pentru a adormi si mareste timpul mediu de somn;
  • Reduce problemele provocate de trezirile nocturne;
  • Reduce somnolenta, starea de anxietate si imbunatateste capacitatea cognitiva si concentrarea pe timpul zilei.

Ingrediente active: extract liofilizat multifractionat din frunze de floarea pasiunii (efect relaxant), pulbere din radacina de valeriana (efect relaxant), pulbere din frunze de roinita (efect relaxant), pulbere din varfuri inflorite de mac californian, aroma naturala din ulei esential de maghiran si lavanda.

Mod de utilizare: cate 2-3 capsule seara, pentru a facilita somnul si pentru a imbunatati calitatea acestuia; la nevoie, 1 capsula dimineata, pentru a reduce tensiunile din timpul zilei si pentru a favoriza relaxarea.

Mod de prezentare: borcanel cu 30 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021