Secom

Sortare dupa

Sanatatea organismului este sustinuta printr-un stil de viata echilibrat, cu activitate fizica regulata si regim alimentar ponderat. Pentru mentinerea sanatatii organismului si intarirea sistemului imunitar sunt recomandate produse si suplimente naturale, care sprijina functionarea normala a organismului, ajuta la fortificare si refacere, contracareaza efectele nocive ale stresului, exceselor si sedentarismului.

Gama de produse de la Secom reprezinta solutii de medicina integrativa, create pentru un stil de viata sanatos si solutii de ingrijire a frumusetii, cu ajutorul cosmeticelor naturale, din ingrediente de calitate.

Produsele de la Secom sunt disponibile sub forma de capsule, capsule moi, capsule vegetale, comprimate, dropsuri, tablete, tablete masticabile, fier lichid, sirop cu echinaceea, sirop de tuse, kit de imunitate pentru copii, ulei de peste, picaturi, complex de multivitamine si minerale, ceaiuri, creme, emulsii, seruri s.a.

Suplimente alimentare de la Secom

Produsele de la Secom din categoria suplimente alimentare sunt recomandate pentru cresterea imunitatii, ingrijirea pielii, a parului si a unghiilor, echilibru hormonal, aport de vitamine si minerale, reglarea metabolismului, sustinerea sistemului cardiovascular, endocrin, gastrointestinal, nervos si ocular, a sistemului osteoarticular, uro-genital, respirator. 

Suplimentele alimentare de la Secom sunt recomandate pentru tratarea oboselii, reglarea greutatii corporale, detoxifiere si ameliorarea simptomelor asociate menopauzei.

Ceaiuri de la Secom

Ceaiurile de la Secom sunt de mai multe tipuri: ceai negru, ceai verde, ceai de plante, ceai organic. Aceste produse de la Secom sunt disponibile in cutii de aluminiu si cutii cu plicuri individuale, in forma de piramida.

Produse cosmetice naturale de la Secom

Cosmeticele de la Secom sunt realizate din ingrediente naturale si sunt recomandate pentru ingrijirea tenului, ingrijirea corpului si ingrijirea parului.