Scutece pentru adulti Pants Normal L, 30 bucati, Tena

Incontinenta urinara

Brand: TENA
In stoc
90,30 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece pentru adulti Pants Normal L, 30 bucati, Tena

652356126

Scutecul complet respirabil, testat dermatologic, protejeaza sanatatea pielii. Nucleul cu actiune rapida al produsului pentru incontinenta ii asigura persoanei dragi o protectie ridicata impotriva scurgerilor nedorite. Usor de pus si de scos, va lasa suficient timp liber in care sa va bucurati de momentele pretioase petrecute impreuna cu cei dragi.

Dimensiuni: 100cm x 135cm.

Beneficii:

  • Similar lenjeriei intime;
  • Confortabil si discret, material delicat in contact cu pielea;
  • Suprafata exterioara aeropermisiva;
  • Bariere duble impotriva scurgerilor nedorite;
  • Laterale cu posibilitatea de rupere, pentru o inlocuire rapida;
  • Tehnologia de neutralizare a mirosului reduce efectul mirosului neplacut de amoniac;

Compozitie: Materialul cu aspect textil este foarte delicat, iar sistemul de fixare multipla garanteaza un confort sporit. Scutecul este usor de fixat si poate fi ajustat de mai multe ori pentru o fixare ideala, protectie si confort sporit. Tehnologia FeelDry permite absorbtia rapida chiar si a cantitatilor mari de lichid in interiorul produsului. Lichidul ramane blocat in nucleul produsului chiar si sub presiune, fiind tinut la distanta de piele, pentru un confort sporit.

Mod de utilizare: Scutecele de unica folosinta pentru adulti cu incontinenta urinara grava pot fi utilizate atat ziua, cat si noaptea.

Forma de prezentare: 30 bucati

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 06.08.2021