Scutece Happy Midi 5-9 kg, 32 bucati, Bella Baby

Mama si copilul

In stoc
32,23 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece Happy Midi 5-9 kg, 32 bucati, Bella Baby

652354444

Mobilitatea copilului a fost principalul criteriu luat in considerare pentru crearea scutecelor Midi. Sistemul 360° inseamna confort si siguranta.

Proprietati:

- Stratul Quick Dry din netesut permite absorbtia si distributia rapida a umezelii si confera senzatia de uscat. Miezul absorbant cu forma anatomica permite o ajustare perfecta intre picioruse.

- Datorita tehnologiei Air Flow, suprafata scutecelor permite trecerea aerului, astfel pielea bebelusului respira si este protejata impotriva aparitiei iritatiilor.                                 

- Scutecele Happy au aripioare laterale flexibile, ce asigura o ajustare perfecta pe corp si confort sporit.

- Magic Green distribuie foarte repede lichidul in interiorului miezului absorbant, astfel incat pielea bebelusilor sa ramana uscata si sanatoasa.

- Miezul superabsorbant transforma lichidul in gel si il mentine in interior, departe de pielea bebelusilor. Banda elastica in talie asigura o ajustare corecta a scutecului si confort in timpul miscarii.

- Extractul de ceai verde are actiune anti-inflamatorie si de neutralizarea a mirosului neplacut, prin reducerea dezvoltarii bacteriilor. Volanasele laterale elastice protejeaza impotriva scurgerilor laterale.

Forma de prezentare: 32 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.08.2021