Scutece Eco Friendly Tall Nr 3, 4-8kg, 52 bucati, Bambo Nature

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

70,95 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Scutece Eco Friendly Tall Nr 3, 4-8kg, 52 bucati, Bambo Nature

652364297

Bambo Nature si-a asumat o misiune dubla: sa ofere un scutec super absorbant si confortabil pentru bebelusul tau, dar si sa lase in urma o lume mai buna. Gandit in linia traditiilor nordice centrate pe sustenabilitate, producem scutece pe baza unui proces prietenos cu mediul si, in acelasi timp, ne asiguram ca scutecul nu contine ingrediente chimice sau parfum, reducand la minimum riscul de predispozitie la alergii sau eritem fesier.

Scutecul este detinator al certificarilor FSC, Nordic Swan, EU Eco label (cu exceptia produselor marcate CE) si Asthma Allergy. In plus, este si testat dermatologic.

Mod de utilizare: igienizati zona acoperita de scutec. Plasati scutecul sub bebelus si ajustati-l sub zona ombilicului. Deschideti benzile laterale de prindere si fixati-le simetric. Reajustati zonele elastice, astfel incat sa va asigurati ca bebelusul are tot confortul necesar

Gandit astfel incat sa reduca la minimum riscul de aparitie a alergiilor sau eritemului fesier. Scutecul prietenos cu mediul. Super-fin cu pielea bebelusului. Performanta de top.

Mod de prezentare: un pachet cu 52 de bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.12.2021