Scutece eco +16kg Marimea 6, 20 bucati, Bambo Nature

Mama si copilul

In stoc
40,31 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece eco +16kg Marimea 6, 20 bucati, Bambo Nature

652364007

Bambo Nature si-a asumat o misiune dubla: sa ofere un scutec super absorbant si confortabil pentru bebelusul tau, dar si sa lase in urma o lume mai buna. Gandit in linia traditiilor nordice centrate pe sustenabilitate, producem scutece pe baza unui proces prietenos cu mediul si, in acelasi timp, ne asiguram ca scutecul nu contine ingrediente chimice sau parfum, reducand la minimum riscul de predispozitie la alergii sau eritem fesier. Scutecul este detinator al certificarilor FSC, Nordic Swan, EU Eco label (cu exceptia produselor marcate CE) si Asthma Allergy. In plus, este si testat dermatologic. 

Proprietati:

  • Este gandit astfel incat sa reduca la minimum riscul de aparitie a alergiilor sau eritemului fesier.
  • Scutecul este prietenos cu mediul.
  • Super fin cu pielea bebelusului.
  • Performanta de top.
  • Aprobat de mame.
  • Testat dermatologic.

Mod de utilizare: Igienizati zona acoperita de scutec. Plasati scutecul sub bebelus si ajustati-l sub zona ombilicului. Deschideti benzile laterale de prindere si fixati-le simetric. Reajustati zonele elastice, astfel incat sa va asigurati ca bebelusul are tot confortul necesar.

Forma de prezentare: Bax cu 20 de bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 31.12.2021