Sanience D3 Spray 4000UI, 50ml, Sanience

Suplimente alimentare

In stoc
44,61 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17536814

Sanience D3 Spray 4000 UI contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii sistemului osos, mentinerea functiei normale a sistemului muscular, absorbtia normala in organism a calciului si a fosforului si mentinerea sanatatii dintilor. Sanience D3 Spray 4000 UI este recomandatmpe tot parcursul anului, in cazul in care pe timpul verii nu s-a asigurat o expunere adecvata la soare, care sa permita sinteza in piele, pe tot parcursul anului, pentru persoanele in varsta (peste 65 de ani), deoarece eficacitatea sintezei vitaminei D in piele este redusa in cazul seniorilor si persoanelor cu deficit de vitamina D3. Produs 100% natural, contine Vitamina D3 extrasa din sursa naturala (lanolina), cu o concentratie ridicata si absorbtie instantanee, de peste 95% sub forma de spray oral.

Compozitie: Vitamina D3 (Colecalciferol) 4000 UI (100 mcg/pulverizare=0,4 ml) 5µg/zi.

Cantitate/doza (2 pulverizari) VNR%

VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (conf. Reg. 1169/2011)

Mod de administrare:

Adulti: Cu avizul specialistului, o data pe zi, 2 pulverizari sub limba sau in interiorul obrazului.

Copii cu varsta de peste 11 ani: Cu avizul specialistului, o data pe zi 2 pulverizari sub limba sau in interiorul obrazului.

A se agita inainte de utilizare. Datorita spray-ului pe baza de microemulsie, Vitamina D3 sub forma lichida, pulverizata sub limba sau pe interiorul obrazului, garanteaza absorbtia rapida a acesteia in organism prin membranele mucoasei bucale, ocolind tractul gastrointestinal. Picaturile mici se absorb rapid in gura, oferind o absorbtie superioara nutrientilor conditionati sub alte forme farmaceutice.

Forma de prezentare: 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.04.2021

Categorii de produse