Prezervative si lubrifianti (43)

Sortare dupa
Prezervative si lubrifianti

Prezervative si lubrifianti

Prezervative si lubrifianti

Daca ai o viata sexuala activa, atunci prezervativele si lubrifiantii se numara printre cele acele detalii mici, dar foarte importante, pe care nu le poti neglija. 


Prezervativele sunt una dintre putinele metode contraceptive care te protejeaza nu doar de o sarcina nedorita, ci si de bolile cu transmitere sexuala. Pot fi realizate din latex, poliuteran sau membrana animala, pot fi lubrifiate sau nu, cu spermicid ori fara, cu textura si arome diferite. 

Atunci cand sunt utilizate corect, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de protectie sexuala. Asta inseamna ca prezervativul trebuie aplicat pe penis inainte ca acesta sa atinga zona genitala a partenerei si sa fie purtat pe toata durata actului sexual. 

Acestea se pastreaza in locuri uscate si racoroase, la distanta de obiecte ascutite si lumina directa a soarelui, nu in buzunar, masina sau baie. 

Verifica intotdeauna data de expirare si nu folosi niciodata prezervative al caror ambalaj a fost deteriorat. 


Lubrifiantii sunt substante folosite pentru a intensifica senzatiile din timpul actului sexual, deosebit de utile pentru acele momente cand lubrifierea naturala nu este suficienta, dar nu numai. 

Exista lubrifianti pe baza de apa, silicon si ulei, asa ca nu este dificil sa gasesti unul care sa ti se potriveasca. 

Pot fi folositi si in combinatie cu prezervativele, insa trebuie sa ai grija ce tip de prezervativ folosesti. De exemplu, daca folosesti prezervative din latex este recomandat sa eviti lubrifiantii pe baza de ulei. Poti opta in schimb pentru produse pe baza pe apa, care pot fi folosite in combinatie cu orice tip de prezervativ. 


La Sensiblu vei gasi atat prezervative, cat si lubrifianti care te vor ajuta sa ai o viata sexuala sigura si implinita.