Cuplu si sex (140)

Sortare dupa
Cuplu si sex

Cuplu si sex

Produse pentru cuplu si sex

O viata sexuala activa si sanatoasa este extrem de importanta, nu doar pentru relatia de cuplu, ci si pentru mentinerea unei stari generale bune a organismului. 

Intarirea sistemului imunitar, scaderea tensiunii arteriale, diminuarea riscului de infarct și a cancerului de prostata, reducerea stresului, imbunatatirea somnului, ameliorarea durerilor de cap - toate acestea sunt doar cateva dintre beneficiile sexului. Totodata, desi nu vei putea renunta la exercitiile fizice regulate, sexul reprezinta o metoda grozava de a consuma calorii. 

La Sensiblu vei gasi tot ce ai nevoie pentru a avea o viata sexuala sanatoasa, de la prezervative si lubrifianti pana la tonice sexuale, produse pentru potenta, dar si suplimente alimentare pentru femei si barbati. 

Daca ati decis sa va mariti familia, dar sarcina mult dorita intarzie sa apara, iar medicul v-a recomandat tratamente specifice pentru infertilitate, la Sensiblu vei gasi produse care va vor ajuta, atat pentru femei, cat si pentru barbati. 

La noi vei mai gasi si teste de ovulatie, necesare pentru a stabili care este cea mai potrivita perioada pentru conceperea unui copil. De asemenea, iti mai punem la dispozitie si teste de sarcina gratie carora vei putea afla daca esti sau nu insarcinata cat mai repede. 

O viata sexuala sanatoasa este extrem de importanta pentru a avea relatie implinita si de durata. Nu poate garanta succesul unei relatii, dar este un aspect ce nu poate fi neglijat. 

Pe langa asta, sexul ne poate ajuta si sa fim mai sanatosi.