Sampon-tratament contra caderii masive a parului Forte, 100ml, THYMUSKIN

Frumusete si ingrijire

In stoc
205,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Sampon-tratament contra caderii masive a parului Forte, 100ml, THYMUSKIN

652368888

Samponul THYMUSKIN Forte este un sampon tratament pentru caderea masiva a parului si ingrijire premium pentru par si scalp deteriorat, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Este o gama speciala de produse pentru conditii sensibile, fara efecte secundare.

Proprietati:

- Stimuleaza cresterea si regenerarea parului.

- Ajuta in mai multe moduri in cazul tuturor tipurilor de pierdere a parului: inhiba enzimele responsabile pentru caderea parului si ajuta la imbunatatirea starii parului pe termen lung.

- Actioneaza direct la radacinile parului, unde incepe ciclul de viata al parului si contribuie la regenerarea lor si la extinderea fazei de crestere. Activeaza dezvoltarea celulelor parului in matricea parului, stimuland astfel cresterea parului.

- Este potrivit mai ales pentru parul si scalpul deteriorat, fara vitalitate si pentru cazurile de calvitie (chelie) prezenta de maximum 3 ani.

- Este recomandat pentru persoanele cu varsta intre 16-75 ani

- Samponul THYMUSKIN furnizeaza parului diferite ingrediente de ingrijire (ingrediente naturale active, cum ar fi cofeina, vitamina E si Urtica dioica) care ofera functii suplimentare de ingrijire si hranire. De asemenea, sunt incluse ingrediente cosmetice, cum ar fi Panthenol sau proteine vegetale, de exemplu de grau, care ofera parului, la randul lor, proprietati suplimentare de ingrijire si pregatesc scalpul pentru aplicarea serului THYMUSKIN.

Mod de utilizare:

- Spalati-va parul in mod regulat cu THYMUSKIN Sampon (zilnic sau cel putin 3 ori pe saptamana). In cazul caderii parului, de multe ori se evita spalarea zilnica, chiar daca spalarea parului nu duce, in general, la caderea parului. In acest caz, recomandam spalarea parului cel putin 2-3 ori pe saptamana. Va rugam sa tineti cont ca este esential sa mentineti aplicarea zilnica a THYMUSKIN Ser.

- Cantitatea recomandata de sampon folosita pentru o spalare este de dimensiunea unei alune (aprox. 1,5ml) pentru par scurt; pentru par lung cantitatea este dubla.

- Pentru curatare delicata si tratamentul de baza, clatiti bine parul cu apa calda. Masati usor parul si scalpul timp de un minut. Clatiti bine parul cu apa calda. Uscati parul, preferabil cu un prosop.

- Daca utilizati un uscator de par, nu-l indreptati direct spre scalp, ci ridicati-va parul pentru a indrepta uscatorul de-a lungul firului de par. In mod optional, puteti selecta o temperatura scazuta sau medie a uscatorului sau puteti mentine o distanta mai mare intre uscator si par. In acest fel, scalpul este protejat de aerul fierbinte, care mai intai usuca scalpul si apoi provoaca transpiratia scalpului.

Forma de prezentare: 200ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 09.05.2022