Salvigol Bio spray, 30ml, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

27,49 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Salvigol Bio spray, 30ml, Aboca

7495423

Salvigol Spray este un adjuvant specific in tratamentul iritatiilor gatului, avand o actiune protectoare si atenuand simptomele specifice, precum dificultati la deglutitie si senzatii de uscaciune, arsura sau durere.

Salvigol Spray, creaza un strat protector mucoadeziv cu 'efect de bariera', care limiteaza contactul cu agentii externi si are un efect hidratant si calmant asupra mucoasei orofaringiene.

Datorita caracteristicilor sale, Salvigol Spray calmeaza 'durerea de gat', un simptom al gatului iritat, asociat intotdeauna faringitelor si amigdalitelor. Datorita actiunii sale protectoare, Salvigol Spray este de asemenea recomandat persoanelor expuse actiunii agentilor externi agresivi, precum frig, fum de tigara, noxe.

Salvigol Spray este produs folosind exclusiv substante active vegetale si procese de extragere si concentrare inovatoare, care asigura pastrarea calitatilor fitocomplexului si garanteaza formula 100% naturala.

Ingrediente: extract hidroalcoolic din smirna; gel din frunze de aloe vera; glicerina vegetala; extract liofilizat multifractionat din frunze de salvia officinalis (Salvigol 2-LMF); aroma naturala de menta; uleiuri esentiale arome naturale de- menta piperita, scortisoara, guma xanthan.

Mod de utilizare: a se agita inainte de utilizare. Concentratia ridicata de substante active poate determina formarea unor depuneri pe fundul flaconului; pentru a omogeniza produsul, este suficient sa agitati usor flaconul. Pulverizatorul special permite dozarea si directionarea produsului spre o anumita zona.

Se recomanda 4 pulverizari la fiecare aplicare.

Tratamentul se poate repeta de cel mult 4 ori pe zi.

Atentionari:

  • A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre componentele produsului. A se pastra la loc racoros, uscat si ferit de lumina. A nu se lasa la indemana copiilor.
  • Data de valabilitate se refera la produsul pastrat in ambalajul original si in conditii corespunzatoare. Pulverizatorul sprayului a fost special creat pentru a permite folosirea corecta, cat si pentru conservarea produsului si de aceea nu trebuie inlaturat de pe recipient. Odata deschis se inchide apoi cu grija.

Mod de prezentare: spary de 30ml.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021