Salviasept Kids cu aroma de Cola, 12 comprimate moi, Zdrovit

Mama si copilul

Brand: ZDROVIT
In stoc
16,93 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Salviasept Kids cu aroma de Cola, 12 comprimate moi, Zdrovit

652356997

Salviasept Kids este un produs recomandat persoanelor care sufera de uscaciunea mucoasei bucale, pentru ameliorarea tusei si reducerea frecventei acesteia la copii si ca adjuvant in facilitarea expectoratiei.

Proprietati:

- Datorita proprietatilor sale, produsul protejeaza mucoasa de influenta nociva a factorilor iritanti (precum aerul uscat, rece sau poluat), reducand frecventa refluxului de tuse.

- Imbunatateste hidratarea gatului si faciliteaza expectorarea mucusului.

- Multumita proprietatilor calmante, ajuta la restabilirea echilibrului mucoasei iritate de tuse.

- Radacina de nalba-mare contine substante mucilaginoase care acopera uniform mucoasa gatului si a cavitatii bucale, umezind si protejand de actiunea nociva a factorilor iritanti.

Ingrediente: Extract moale de lichen islandez, extract moale din radacina de Nalba-mare, vitamina C (acid ascorbic), guma arabica, sorbitol si maltitol, aroma, acid citric, ceara de albine, acesulfam-K, sucraloza, apa.

Mod de utilizare:

- Copii cu varsta peste 3 ani: 1 comprimat moale de supt de 3 ori pe zi. 

- Timpul de utilizare depinde de durata afectiunii. Daca dupa 5 zile de utilizare nu se observa nicio imbunatatire, se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Forma de prezentare: Cutie cu 12 comprimate

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.09.2021