Ruscoven plus, 50 capsule, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
58,59 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7526195

Favorizeaza microcirculatia, mai ales la nivelul picioarelor. Diminueaza senzatia de „picioare grele”. Poate fi utilizat de catre persoanele sub tratament cu medicamente anticoagulante si antiagregante plachetare.

Ingrediente active: Radacina de Ghimpe (tonic venos, antiinflamator si antiedematos), frunze de Centella, frunze de Vita de Vie Rosie (tonifiant al vaselor sangvine), concentrat total de frunze de Hamamelis (vasoprotector).

Ingrediente: Extract liofilizat din radacina de Ghimpe (Ruscus aculeatus), Gelatina, pulbere din frunze de Centella (Centella asiatica), pulbere din frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana), pulbere din frunze de Vita de vie rosie (Vitis vinifera), extract liofilizat din frunze de Centella (Centella asiatica), extract liofilizat din frunze de Vita de vie rosie (Vitis vinifera), extract liofilizat din frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana).

Mod de administrare: 1 capsula de doua ori pe zi.

Mod de prezentare: Borcanel cu 50 de capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.12.2021