Royal Jelly, 10 fiole, Yongkang International

Suplimente alimentare

In stoc
11,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

5331883

Proprietati:
Royal Jelly (laptişor de matca) reprezinta secreţia glandelor salivare ale albinelor lucratoare, constituind hrana reginei albinelor din stup. Datorita compoziţiei laptişorului de matca ce combina intr-o reţeta unica vitamine, minerale, proteine, aminoacizi esenţiali, grasimi nesaturate, colagen şi lecitina, regina-mama are o durata de viaţa de 20 ori mai mare decat a albinelor care o hranesc.
Royal Jelly (Laptişor de matca):
– ajuta la menţinerea apetitului normal;
– contribuie la metabolismul energetic normal;
– ajuta la menţinerea vieţii sexuale normale;
– ajuta la menţinerea sanataţii pielii

Recomandari:
- piele, par, sistemul energetic, activitate sexuala.

Ingrediente active:
- Royal Jelly (Laptişor de Matca) – 300 mg

Ingrediente/fiola(10ml):
- apa purificata, sirop din porumb cu conţinut ridicat de fructoza (izoglucoza), Royal Jelly/laptişor de matca – 300mg.

Mod de administrare:
Numai pentru adulţi: una sau doua fiole, odata sau de doua ori pe zi, inainte de micul dejun şi/sau inainte de cina. Se agita bine (deoarece acest produs poate sedimenta, fara afectarea calitaţii şi a proprietaţilor), se perforeaza capacul din latex al fiolei cu varful ascuţit al paiului inclus in cutie şi se bea conţinutul. Conţinutul fiolei se amesteca cu apa, suc de fructe, lapte sau alte bauturi nealcoolice.

Atenţionari:
A se evita in timpul sarcinii şi alaptarii. A nu se lasa la indemana şi la vederea copiilor mici. Daca sunteţi alergic la inţepatura de albina, nu inseamna neaparat ca nu puteţi lua Royal Jelly. Totuşi, orice produs al albinelor poate deveni alergenic la indivizii susceptibili. in caz de reacţie alergica, se recomanda intreruperea administrarii produsului şi consultarea urgenta a medicului. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata şi echilibrata şi un stil de viaţa sanatos. A se administra cu prudenţa in caz de diabet. A se consuma de preferinţa inainte de data de expirare inscrisa la baza etichetei. A nu se depaşi doza recomandata pentru consumul zilnic (maximum 4 fiole).

Prezentare:
10 fiole buvabile x 10 ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse