Ridicare gratuita din farmacie

Incepand cu luna septembrie 2021, a fost lansat serviciul Click&Collect. Prin acest serviciu, clientii isi pot ridica comenzile plasate online din una dintre cele peste 60 de farmacii Sensiblu din toata tara. Transportul este gratuit pentru orice comanda, indiferent de produsele selectate si de valoarea acestora.

Informatii importante pentru clienti:

  • Momentan, serviciul este disponibil pentru toti clientii, chiar daca opteaza pentru crearea unui cont de client, sau nu, insa, pentru a usura procesul de cumparare, va recomandam sa va creati un cont de client, din sectiunea "Intra in cont"

  • Comenzile se vor procesa in termen de 48h lucratoare din momentul plasarii comenzii. Comenzile vor fi expediate din depozitul farmaciei online, situat in Strada Buiacului, nr. 2, Mogosoaia, Ilfov.

  • Mergeti sa ridicati comanda numai dupa primirea confirmarii prin email sau telefonic a sosirii comenzii Dumneavoastra in farmacia selectata.

 
Pasii din comanda: 

1. Creati-va cont online de client Sensiblu*


* Daca aveti cont de client, procesul de cumparare este mai rapid si mai simplu.

 2. Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi:

 

3. Mergeti in pagina de finalizare a comenzii, accesand cosul de cumparaturi:

 

4. Completati sectiunile: Date de contact, Adresa de livrare (adresa pe care o folositi pentru livrarile la domiciliu) si Adresa de facturare.

*Daca aveti cont de client, nu trebuie sa mai completati aceste date pentru ca sunt deja salvate in cont.

 

5. Livrare – bifati sectiunea “Ridicare personala din farmacie” si alegeti farmacia din care doriti sa ridicati comanda.

6. Plata - puteti opta pentru una dintre cele doua optiuni de plata: plata cu cardul si plata numerar in farmacie.

 Atentie! Comenzile care contin Medicamente fara reteta, pot fi achitate doar online, cu cardul.

7. Finalizati comanda