Rezerve pentru periuta de dinti electrica pentru copii 7 ani HX6042/33, 2 bucati, Philips Sonicare

Igiena orala

Brand: PHILIPS

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu exista în stocul furnizorului.

Despre produs

7511203

Capul de periere standard Philips Sonicare for Kids are un profil astfel conturat incat sa se potriveasca dintilor copilului tau cu varsta de peste 7 ani si peri moi care asigura o experienta de periaj delicata. De asemenea, este prevazut cu o pernita de cauciuc plasata pe spatele capului de peraj, pentru o curatare mai sigura, mai placuta. Disponibil si in varianta de dimensiuni compacte, mai mici, pentru copii cu varsta peste 4 ani.
Rezultate mai bune garantate la controlul stomatologic periodic
Conform datelor demonstrate clinic, capul de periere Philips Sonicare for Kids asigura indepartarea superioara a placii bacteriene, comparativ cu o periuta de dinti manuala. Ajuta-ti copiii sa aiba o protectie mai buna impotriva cariilor dentare si vizite mai placute la dentist. Rezultate mai bune garantate la controlul stomatologic periodic sau iti returnam banii.
Curatare superioara in cateva secunde
Puterea sonica a periutelor noastre de dinti iti permite sa valorifici la maxim timpul limitat pe care il acorda copiii perierii dintilor, ajutandu-i sa deprinda obiceiuri sanatoase si sa isi perfectioneze tehnica de periaj.

Miscare sonica maximizata
Capetele de periere Sonicare sunt vitale pentru tehnologia noastra de baza cu miscari ale periei de inalta frecventa, inalta amplitudine, care efectueaza peste 31.000 de miscari de periere pe minut. Tehnologia noastra sonica fara egal transmite puterea de la maner pana la varful capului de periere. Aceasta miscare sonica creeaza o actiune dinamica a fluidului, care impinge fluidul adanc intre dinti si de-a lungul liniei gingiei pentru o curatare superioara, dar delicata de fiecare data.

Sistem cap de periere cu aplicare rapida
Capetele de periere Philips Sonicare for Kids se fixeaza si se detaseaza de manerul periutei printr-un clic, pentru prindere sigura si intretinere si curatare usoare.

Sanatate orala mai buna
Ca toate capetele de periere Philips Sonicare originale, acest cap de periere este sigur pentru dinti si gingii. Calitatea fiecarui cap de periere a fost testata pentru o performanta si durabilitate exceptionale.

Peri cu rol de reamintire
Poate ca nu este evident la prima privire, dar capetele de periere isi pierd rigiditatea si se uzeaza treptat in cateva luni de utilizare normala. Perii nostri albastri cu rol de reamintire se decoloreaza pana la culoarea alba, pentru a te ajuta sa recunosti momentul cand trebuie sa-i inlocuiesti. Pentru rezultate optime, inlocuieste capul periutei de dinti la fiecare trei luni.
Capete standard de periuta de dinti Sonic 2 la pachet Dimensiune standard, Prindere, Curatare placuta pentru copii

Specificatii
Capete standard de periuta de dinti Sonic 2 la pachet Dimensiune standard, Prindere, Curatare placuta pentru copii
Articole incluse
Capete de periere: 2 Sonicare for Kids standard
Compatibilitate
Sistem capete de periere: Prindere
Adecvat pentru aceste modele: pentru copii
Design si finisare
Senzatie de rigiditate a perilor: Obisnuit
Culoare: Aqua
Peri cu rol de reamintire: Estompare a culorii perilor albastri
Dimensiuni: Standard
Materialul capului de periuta: Fara BPA
Beneficii pentru sanatate
Indepartarea placii bacteriene: Elimina de pana la 75 de ori mai multa placa bacteriana*
Calitate si performanta
Inlocuire: La fiecare 3 luni
Testat: pentru utilizare optima

Forma de prezentare: Pachet 2 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.02.2022