Rezerve capsule cu ulei de canepa, 90 bucati, Canah

Suplimente alimentare

Brand: CANAH
In stoc
48,90 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Rezerve capsule cu ulei de canepa, 90 bucati, Canah

17535568

Capsulele cu Ulei de Canepa (rezerve) sunt un supliment alimentar, o sursa excelenta de Omega 6, Omega 3 si Vitamina E.

Fata de uleiul din seminte de canepa, au avantajul ca pot fi purtate in buzunar sau in poseta, nu au nici un gust, ofera precizie in dozare si au adaos de vitamina E.

Capsulele cu ulei de canepa (rezerve), ofera mai multa accesibilitate clientilor care apreciaza calitatile uleiului de canepa.

Astfel, dupa desigilarea capsulelor, acestea pot fi stocate in recipientul de sticla CANAH pentru capsulele cu ulei de canepa. Capsulele cu ulei de Canepa sunt bogate in acizi grasi polinesaturati Omega 3 si Omega 6 si in vitamina E.

Vitamina E este solubila in ulei, ceea ce face ca asocierea cu uleiul din seminte de canepa sa fie benefica asimilarii de catre organism.

Uleiul din seminte de canepa din interiorul capsulelor este obtinut prin presarea la rece a semintelor de canepa provenite din culturi certificate ecologic. Capsulele cu ulei de Canepa sunt realizate din gelatina vegetala, sunt elastice, inodore si insipide, usor de ingerat cu apa.

Beneficii:

Uleiul de canepa, cu care sunt umplute capsulele, este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, multumita raportului de 3:1 dintre acizii grasi Omega 6 si Omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman.
Acizii grasi alfa-linolenic (AAL) si linoleic (AL) contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange. Aceste efecte benefice sunt obtinute la un consum zilnic de 2g de AAL si de 10g de AL.
Capsulele sunt imbogatite cu 10 mg de vitamina E- a tocoferol/capsula, care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
O capsula are 1565 mg si contine 1000 mg de ulei din seminte de canepa ecologica si 10 mg de vitamina E -a TE.

Ingrediente: Ulei din seminte de canepa presat la rece* (63,9%), amidon modificat din cartofi, agent de umezire: glicerol, amidon de cartofi, agent de umezire: sorbitol, D-alfa tocoferol, agent gelatinizant: alga marina Eucheuma prelucrata, emulsifiant: mono- si digliceride ale acizilor grasi, agent de glazurare: ceara de Carnauba.

* provenite din agricultura ecologica

Depozitare: In loc uscat si intunecos.

Forma de prezentare: Flacon 90 capsule.

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 09.05.2022