Retinosan, 30 capsule, Rompharm

Suplimente alimentare

In stoc
32,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7533024

 Actiune:

Retinosan constituie o asociere de vitamine, antioxidanti naturali, minerale si extract de afine, asigura  un suport nutritiv adecvat in vederea unei bune functionari retiniene.

Capsule gelatinoase tari ce contin un complex de vitamine, microelemente si carotenoide care ajuta la imbunatatirea vederii si la continuarea activitatilor necesare pentru o viata normala. Indicatii:

- Dificultaţi de adaptare a ochiului la cititul prelungit, influenţa luminii de la calculator sau televizor, purtarea lentilelor de contact, şofatul prelungit, influenţa luminii stralucitoare

- Agravarea adaptarii la condiţiile de iluminat redus sau la intuneric

- Procese ce duc la alterarea nervului optic: neuropatii, glaucom etc.

Compozitie: 

Vitamina C- 60 mg ,Vitamina E – 20 mg, Vitamina A &ndash, 1mg - Vitamine din complexul B- B1 (1.5mg), B6 ( 2mg) - Extract din Flori de Craite 100 mg echivalent a 10 mg Luteina si 1 mg zeaxantina - Zinc sub forma de gluconat de zinc 75.58 mg - Cupru 1 mg - Seleniu (selenit de sodiu) 25 mcg - Crom (picolinat de crom) 0.4 mg - Extract din fructe de Afin 60 mg.

Mod de administrare:

1 capsula/zi

Prezentare: 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse