Redoxon Triple Action, 10 comprimate efervescente, Bayer

Suplimente alimentare

Brand: BAYER
In stoc
24,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7532735

Redoxon Triple Action este o combinatie de Vitamina C intr-o concentratie mare (1000 mg), Vitamina D si Zinc, care sprijina activ reteaua complexa de tesuturi, organe, celule si substante chimice care protejeaza corpul uman impotriva factorilor externi (schimbari de temperatura, aglomeratie, poluare) si amenintarilor interne (radicali liberi). Astfel, Redoxon Triple Action contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar innascut, cat si a mecanismelor de aparare dobandite, precum si la protejarea impotriva stresului oxidativ.

Beneficii:

  • Vitamina C din compozitie contribuie la formarea colagenului, componentul de baza al pielii sustinand astfel functia de bariera a acesteia;
  • Ca antioxidant, vitamina C contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ si le ajuta sa functioneze normal;
  • Zincul si vitamina D joaca un rol semnificativ in protejarea organismului si buna functionare a sistemului imunitar.

Ingrediente: vitamina C (acid L-ascorbic) 1000 mg, vitamina D (colecalciferol) 400 IU, zinc (citrat) 10 mg, corector de aciditate- bicarbonat de sodiu, acidifiant- acid citric anhidru, agent de incarcare- izomalt, acidifiant: acid malic, colorant- betacaroten 1%, corector de aciditate- carbonat de sodiu anhidru, aroma de portocale, clorura de sodiu, indulcitori- acesulfam de potasiu si sucraloza.

Mod de utilizare:

  • Adulti: 1 comprimat/zi, care se dizolva in 200 ml de apa, pentru a obtine o bautura delicioasa si racoritoare, cu gust de portocala.
  • Copii peste 12 ani: o jumatate de comprimat pe zi, dizolvat in 200 ml de apa;

Atentionari:

  • Administrarea unei cantitati mai mari decat doza zilnica recomandata poate fi daunatoare.
  • Redoxon Triple Action este un supliment alimentar ce contine indulcitori.
  • Produsul nu este recomandat persoanelor cu hemocromatoza, hipercalcemie si afectiuni renale.

Forma de prezentare: tub cu 10 comprimate efervescente.

Data ultimei actualizari 17.06.2021