DR.HART SPRAY CU APA DE MARE PT COPII *50 ML

Cod produs: 7520902
Spray nazal cu apa de mare pentru copii

Ajută la combaterea afecțiunilor ORL

 

Un nas curat este esențial pentru o respirație bună. Nasul și mucoasa nazală au un rol important în menţinerea umidităţii, încălzirea și filtrarea aerului respirat. Atunci când este infundat sau prea uscat, nasul nu poate funcționa corect pentru a preveni problemele nazale precum infecțiile, rinita sau uscăciunea nazală.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un micro-spray delicat, bazat pe o tehnologie avansată, care permite descongestionarea și curățarea delicată a nărilor, evitând contaminarea și disconfortul, în timp ce echilibrează și oferă confort respirator imediat.

Indicații:

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un dispozitiv medical destinat igienei nazale. Este un irigator nazal delicat destinat cu precădere bebelusilor. Presiunea gazului din recipient este redusă la 33% pentru a reduce presiunea spray-ului asupra țesutului nazal delicat al bebelușului.

  • Pentru igiena nazală zilnică
  • Curăță mucusul din nasul înfundat și congestionat
  • Ușurează suflatul nasului
  • Redă umiditatea naturală a nasului
  • Previne contaminarea, uscăciunea și alte afecțiuni nazale

Instrucțiuni de utilizare:

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii poate fi folosit în orice poziție. Pulverizatorul sau  ergonomic este creat special pentru nările mici ale bebelusilor.

  1. Introduceți ușor duza în nara bebelușului.
  2. Apăsați scurt pe pulverizator.
  3. Lăsați excesul de soluție să se scurgă. Astfel, odata cu aceasta vor fi eliminate si secretiile nazale.
  4. Repetați procedura la cealaltă nară.
  5. Folosiți ca produs de igienă nazală, pulverizând după caz.

Dr. Hart Spray nazal cu apa de mare pentru copii este un produs natural, fără conservanți, și poate fi folosit un timp îndelungat.