Salviasept ACUT, 12 comprimate, Natur Produkt

Cod produs: 7532867

Supliment alimentar Salviasept.

Extract de salvie și vitamina C.

Salviasept acut cu nanoparticule de argint si extract uscat de lichen islandez sprijina tratamentul afectiunilor inflamatorii ale gatului cauzate de infectii bacteriene si virale. Salviasept acut asigura suport in tratamentul faringitei, stomatitei, inflamatiei amigdalelor, in perioada post-amigdalectomiei.

Comprimatele de supt Salviasept hidrateaza si reimprospateaza mucoasa cavitatii bucale si a gatului. Nanoparticulele de argint sunt recunoscute pentru proprietatile antibacteriene si antiseptice, sprijinind tratamentul afectiunilor inflamatorii ale gatului cauzate de infectii bacteriene si virale.

Acțiune:

Ajută la menținerea sănătății nasului și gâtului.

Ingredientele produsului contribuie la protejarea mucoasei bucale și faringiene.

Salvia ajută la menținerea sănătății cailor respiratorii superioare, iar vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Ingrediente:

Ulei de salvie, miere, extract uscat de lichen islandez 4:1 (Cetraria islandica), extract moale din salvie 2,5-3,5:1, argint coloidal, ulei de eucalipt, mentol, excipienti: zahar, sirop de glucoza, apa, aroma naturala de zmeura, acid citric (corector de aciditate), curcumina (colorant).

Mod de administrare: 1- 3 comprimate pe zi. Destinat adultilor. Perioada de utilizare depinde de durata afectiunii, dar nu ar trebui sa depaseasca 7 zile.

Prezentare: 12 comprimate de supt.