Quercetin + Zinc, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
21,45 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355334

Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de salcam-japonez si zinc bisglicinat, forma superioara de zinc.

Proprietati:

- Stimuleaza functiile sistemului imunitar si asigura un sistem imunitar puternic.

- Reduce efectele reactiilor alergice, protejeaza organismul de stresul oxidativ si sustine vederea.

- Sustine formarea sistemului osos, mentine sanatatea parului, unghiilor si a pielii, asigura secretiile de testosteron si sustine fertilitatea si functiile de reproducere.

- Combinatia de quercetina cu zinc bisglicinat creste intensitatea efectelor imunostimulatoare ale celor doi nutrienti. Quercetina asigura transportul zincului in celule pentru un efect crescut si absorbtie completa.

- Prin efectele remarcabile pe care le au cei doi nutrienti pentru sistemul imunitar, produsul Quercetin + Zinc se recomanda pentru deficiente imunitare, raceli, gripe, infectii si afectiuni ale tractului respiratori sau alergi.

Compozitie: Extract 30:1 de salcam-japonez (Sophora japonica) cu minim 95% quercetina - 250mg, zinc bisglicinat standardizat cu 28.5% Zinc - 18mg, capsula gelatina.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.07.2021