Quercetin + Zinc, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

21,30 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652355334

Produsul Quercetin + Zinc are o formula eficienta cu absorbtie ridicata, dedicata pentru a stimula capacitatea naturala de aparare a organismului si functiile sistemului imunitar. Compozitia sa este formata din quercetina, 250 mg/capsula, extract standardizat de salcam-japonez si zinc bisglicinat, forma superioara de zinc.

Proprietati:

- Stimuleaza functiile sistemului imunitar si asigura un sistem imunitar puternic.

- Reduce efectele reactiilor alergice, protejeaza organismul de stresul oxidativ si sustine vederea.

- Sustine formarea sistemului osos, mentine sanatatea parului, unghiilor si a pielii, asigura secretiile de testosteron si sustine fertilitatea si functiile de reproducere.

- Combinatia de quercetina cu zinc bisglicinat creste intensitatea efectelor imunostimulatoare ale celor doi nutrienti. Quercetina asigura transportul zincului in celule pentru un efect crescut si absorbtie completa.

- Prin efectele remarcabile pe care le au cei doi nutrienti pentru sistemul imunitar, produsul Quercetin + Zinc se recomanda pentru deficiente imunitare, raceli, gripe, infectii si afectiuni ale tractului respiratori sau alergi.

Compozitie: Extract 30:1 de salcam-japonez (Sophora japonica) cu minim 95% quercetina - 250mg, zinc bisglicinat standardizat cu 28.5% Zinc - 18mg, capsula gelatina.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Data ultimei actualizari 19.07.2021