Pulverizator spray cu argint coloidal Silver Mist Mini 10ppm, 30ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
8,11 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535520

Silver Mist va ofera puterea terapeutica a argintului coloidal intr-un flacon confortabil. Puteti pulveriza la nevoie germenii incearca sa va cucereasca ambientul, sau pe dumneavoastra.
Pentru necesitati care pot surveni oricand, Silver Mist va ofera puterea terapeutica a argintului coloidal intr-un flacon confortabil. Puteti pulveriza la nevoie germenii incearca sa va cucereasca ambientul, sau pe dumneavoastra.

Mod de utilizare:

Argintul coloidal se poate utiliza prin pulverizare pe piele, mucoase, oral (apa de gura), prin inhalare.

El poate fi utilizat in scop cosmetic, ca tonic, purificator al pielii, sau chiar reparator si regenerator, atunci cand pulverizat pe taieturi, arsuri, lovituri.

Utilizarea preventiva in cazul virozelor, se realizeaza prin inhalare, la pulverizarea nazala sau orala.

Totodata, pulverizarea poate fi realizata si asupra obiectelor casnice, a obiectelor de imbracaminte sau incaltaminte.

Uzual, in cazul persoanelor sensibile sau copiilor, se prefera sortimentele de argint coloidal de concentratie mai redusa, dar in cazurile grave, acute, nu trebuie sa se ezite in a folosi produse mai concentrate, dat fiind ca eventuala supraincarcare cu argint nu se petrece decat la o folosire foarte intensiva pe perioade foarte lungi de timp.

Ingrediente (INCI):  Aqua, Argentum Metallicum.

Mod de pastrare: 
Se va pastra in ambalajul original, intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani. Nu se va lasa recipientul deschis intre utilizari.

Contraindicatii: Folosirea acestui produs este contraindicata in cazul persoanelor alergice la argint.

Forma de prezentare: Spray 30ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021